گروه انتشاراتی ققنوس | کومبوچا
 
19,000 تومان

کومبوچا

آیا می‌خواهید به سلامت خود و دوستانتان کمک کنید؟ کامبوجا (کومبوچا) یک نوشیدنی تخمیری است که برای هزاران سال مصرف شده است.نه تنها مزایای مصرفی مانند چای دارد بلکه شامل پروبیوتیک های مفید نیز است. همچنین دارای آنتی اکسیدان ها هم هست. که می تواند باکتری های مضر را بکشد و توانایی مبارزه با انواع بیماریها را دارد.
مشخصات کتاب
نویسنده هرالد و. تیتز
مترجم سوسن‌ ملکی
نوبت چاپ 12
تعداد صفحات 128
قطع رقعی
نوع جلد شومیز
سال نشر 1399
سال چاپ اول 1376
نوع کاغذ تحریر
وزن 174
شابک 978-964-311-125-0
تولید کننده ققنوس
مقدمه و اطلاعات کتاب

این‌ کتاب‌ در باره‌ی تاریخچه‌ی چندهزار ساله‌ کومبوچا، مصرف‌ و طرز نگهداری‌ آن‌ اطلاعاتی‌ ارائه‌ می‌کند و تجربیات‌ پزشکی‌ و شواهد عینی‌ دال‌ بر فواید گوناگون‌ قارچ‌ کومبوچا و طرز تهیه‌ و ایجاد تنوع‌ در طعم‌ آن‌ را در اختیار خواننده‌ قرار می‌دهد. چای‌ کومبوچا انواع‌ اسیدهای‌ آلی‌، آنزیم‌ها و مواد معدنی‌ ضامن‌ سلامت‌ بدن‌ را داراست‌. هواداران‌ آن‌ می‌گویند: خون‌ را تصفیه‌ می‌کند؛ کبد، کیسه‌ صفرا و جهاز هاضمه‌ را تقویت‌ می‌کند؛ در برابر بعضی‌ سرطان‌ها باز دارنده‌ است‌ و ...

نظر شما چیست؟
  • تنها کاربران عضو می توانند نظر خود را بنویسند
برچسب های کتاب
عضویت در خبرنامه